Voetbalschool SoccerMind en Derrick Grot gaan samenwerken. Belangrijkste doel is het verder ontwikkelen van spelers die bij een profclub voetballen, stage lopen of tegen een profclub aanzitten. Met de start van het nieuwe jaar heeft SoccerMind een nieuwe trainingsprogramma gelanceerd. Het SoccerMind Future Trainingsprogramma is bedoeld voor de spelers die bij een profclub voetballen, stage lopen of tegen een profclub aanzitten. Dit trainingsprogramma legt de lat hoog. De spelers worden uitgedaagd om elke keer weer maximaal te presteren. De spelers worden gecoacht op emoties, mentaliteit, tactiek en techniek. Er wordt een serieuze band met de spelers gecreëerd. De scouts met wie SoccerMind samenwerkt worden bij sommige trainingswedstrijden uitgenodigd. Er vindt continue interactie en coaching plaats.

 

De samenwerking met Derrick Grot is een belangrijke stap voor SoccerMind en het Future Trainingsprogramma. Derrick Grot behartigt als zaakwaarnemer de belangen van verschillende profvoetballers en heeft een groot netwerk zowel in het binnen- als buitenland. De ervaring die Derrick heeft, zijn oog voor voetbaltalent en immens voetbalnetwerk zijn van een enorme meerwaarde voor de verdere professionalisering van SoccerMind.

 

Op dit moment loopt er een aantal spelers die bij SoccerMind het Future Trainingsprogramma volgen stage bij verschillende profclubs. In de nabije toekomst zal SoccerMind ook spelers trainen die al bij profclubs actief zijn.