Vol trots kondigen wij de samenwerking met JOGO aan. Vanaf nu kunnen alle SoccerMind leden gebruikmaken van de JOGO app en onderdeel uitmaken van team SoccerMind. Hierdoor kunnen al onze spelers op ieder moment werken aan hun ontwikkeling en inzicht krijgen in hun sterktes en ontwikkelingspunten. Een belangrijke stap voor de ontwikkeling van SoccerMind en in het bijzonder van al onze talentvolle voetballers.

 

‘’Door de voetbalapp van JOGO gaat een lang gekoesterde wens van ons in vervulling’’, vertelt trainer en oprichter Cengiz Caglar. ‘’Vanaf de start van onze voetbalschool is het ons doel geweest om kinderen zoveel mogelijk te helpen in hun ontwikkeling, op ieder mogelijk moment. Nu kunnen wij deze wens eindelijk kracht bij zetten door kinderen wekelijks of zelfs dagelijks trainingsoefeningen in de app door te sturen. Op deze oefeningen kunnen onze trainers vervolgens in de app feedback geven. En uiteraard gaan we tijdens onze trainingen verder werken aan de onderdelen die beter kunnen.’’

Ook bij JOGO kijkt men uit naar de samenwerking: ”Met SoccerMind hebben we er een mooie Nederlandse voetbalschool erbij. Samen kunnen we heel wat kinderen verder helpen in hun ontwikkeling, een doel dat beide partijen dient”, zo vertelt Frank Zaal, operationeel manager bij JOGO.

In de komende periode gaat SoccerMind al volop starten met het gebruik van JOGO. Hierover ontvangen alle leden spoedig alle informatie per mail. Ben je geen lid van SoccerMind, maar wil je wel aan de slag met onze oefeningen? Download de app, kies voor team SoccerMind in de juiste leeftijdscategorie en je kunt aan de slag.